Doporučujeme

Nové vydání magazínu Priority Business & Government 3/2024

Vážené čtenářky, vážení čtenáři.
V magazínu se snažíme věnovat aktuálním tématům v byznysu a veřejné správě a jedním z těchto témat je krizové řízení a ochrana kritické infrastruktury. Poslední měsíc se ukázalo, že toto téma je nanejvýš aktuální, a proto s Vámi chceme sdílet názory manažerek a manažerů i v tomto vydání magazínu.

V úvodních rozhovorech se věnujeme tomuto tématu v oblasti teplárenství. Přinášíme Vám názory na tento druh kritické infrastruktury z pohledu ochrany, efektivity a rozvoje této služby pro firmy a občany. Zároveň představujeme pohled, jak je připraven stát z pohledu hmotných rezerv.

Jako každý rok jsme partnery nebo spolupořadateli významných akcí, kde se schází a diskutuje manažerská elita. Opět tedy s Vámi sdílíme názory ekonomů a zahraničních investorů, které zazněly v rámci výroční konference Sdružení pro zahraniční investice. Rovněž v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu Brno moderujeme Leaders Talk na téma digitalizace a automatizace průmyslu.

Komentujeme a sdílíme taktéž příležitosti pro české firmy na EXPO 2025 v Japonsku. Generální komisař české expozice a japonský velvyslanec v Praze jsou dostatečným zdrojem informací.

Jak jistě víte, jsme partnerem české kultury, a proto si názory ředitelů dvou filharmonií žádají Vaši pozornost. Poněvadž je klasická hudba naše vášeň, tak si Vás dovolujeme pozvat na podzimní koncert v Pražské křižovatce. A pokud nepůjdete za kulturou, tak jistě vyrazte s Klubem českých turistů na hory.

Similar Posts