Doporučujeme

Nové vydání magazínu Priority Business & Government 2/2024

Vážené čtenářky, vážení čtenáři.
Přinášíme Vám další vydání informací a rozhovorů s významnými manažery českých a nadnárodních firem. Vzájemné sdílení manažerských priorit nás může obohatit a nasměrovat v podnikání.

Naši redaktoři se věnovali mnoha zajímavým tématům. Mezi ně patří rozvíjející se střední stavební firmy na regionální úrovni, které nabízejí rychlost a profesionalitu. Dalším tématem je regionální doprava, která může napomoci rozvoji strukturálně postiženým regionům. Infrastruktura a její ochrana na všech úrovních, to bylo téma setkání bezpečnostních manažerů firem. Tématu se budeme dále věnovat.

Jako každý rok Vám přinášíme informaci o oceněných manažerech v soutěži Manažer roku. Dá se říci, že slova učí, ale příklady táhnou. To rovněž vyplývá z rozhovorů s manažery rakouských firem působících ve službách šlechtického rodu, ale i z Baťova odkazu světu, který jsme si připomněli na námi podpořené konferenci ve Zlíně. Pokud půjdeme geograficky dále, tak Vás mohou zaujmout záměry korejských investorů, zprostředkované v rozhovoru s korejským velvyslancem v Praze.

Na závěr si Vám dovolíme zprostředkovat názory na vývoj krajského zdravotnictví, představíme Vám ve spolupráci s Klubem českých turistů další chatu, tentokrát na Šumavě. A kam s námi na letní festivaly klasické hudby? Čtěte nové vydání magazínu.

Similar Posts