Doporučujeme

Priority Business & Government Speciál 2024 / Krizové řízení a ochrana infrastruktury

Vážené manažerky, vážení manažeři.
Přinášíme Vám další, specificky zaměřené vydání magazínu. Dnešní doba s sebou přináší nutnost být připraven na všechny eventuality vývoje firem a veřejných institucí, tedy i na krizové řízení. Proto jsme se, na základě diskusí s mnohými z Vás, rozhodli vydat další speciál magazínu Priority Business & Government, tentokrát na téma Krizové řízení a ochrana infrastruktury.

Vedli jsme letní rozhovory s mnoha zajímavými manažery institucí veřejné správy, ale i firem zabývajících se bezpečnostní ochranou a manažerem krizového zdravotnictví. Jaká je připravenost státu, bezpečnostních manažerů a jejich vzájemná spolupráce při přípravě a fungování logistických center a průmyslových zón?

To jsou témata, která jsou vysoce aktuální, a proto se jim chceme věnovat i v budoucnu. Budeme rádi za Vaši interakci a možné sdílení Vašich zkušeností. Aby se však toto vydání nevěnovalo pouze tématu krizového řízení, dovoluji si rovněž obrátit Vaši pozornost na oblast kultury. Jak říkáme, propojujeme manažery byznysu a kultury, a proto jsme partnery mnoha kulturních akcí a na dvě si Vás dovolujeme pozvat. Kultura je naše vášeň!

Similar Posts